Dumicati
-
Ia cu paine 18
paine cu maia, calda, cu smantana de Coltesti, ulei de patrunjel si sare de Maldon afumata - 100 gr🌱
-
Spreads 55
zacuscă de casă, pateu de vită și porc cu dulceață de mere, fân de praz, gulie murată, salata de vinete cu ardei copt si ceapa crocanta, salată picantă de castraveți - 250 gr
-
Masline romanesti pane 25
Fudulii de curcan in panko cu sos de gogosari murati - 100 gr
-
Vinete marinate 20
in ulei de masline, zeama de lamaie si mix de condimente - 150 gr🌱
-
Castraveti murati pane 25
castraveti in saramura in panko si sos de iaurt cu menta- 150 gr🌱
Ciorbe, borșuri
Sanviș
-
Mâncărușă în pită 38
chiflă brioche, omletă umplută cu burduf și cașcaval, sos dulce picant, ceapă frecată cu sumac și boia afumată, cimbru și ceapă crocantă. Servit cu cartofi proaspeti, prajiti -300 gr 🌱
-
Fili 52
chiflă brioche, falcute de porc gatite lent, ceapa, ardei gras si ciuperci la tigaie, mult cascaval de Coltesti, ceapa prajita si sos secret. Servit cu cartofi proaspeti, prajiti - 350 gr
-
Pui in brioche 48
Pulpa de pui dezosata, marinada de verdeturi de sezon, in pesmet facut de noi, in paine brioche, sos de maioneza cu tonkatsu, castraveti murati, varza alba tocata si un ardei iute murat - 350 gr
Feluri principale
-
Budinca de malai cu carnati 52
Budinca de malai fiert in lapte cu burduf si unt, tocana de praz cu masline si carnati de porc - 300 gr
-
Steak de conopida 52
cu piure de napi, salsa de verdeturi de sezon cu hrean, ceapa crocanta si ulei de patrunel - 350 gr 🌱
-
Crema de fasole cu varza coapta 45
crema de fasole si ardei copt, varza coapta si apoi arsa, sos de leustean si tarhon, ulei de boia afumata - 300 gr🌱
-
Picioci ca pe Valea Izei 45
cartofi prăjiți, sos marinara, cârnați tocați la bardă, două ouă prăjite, castraveți murați, telemea și ceapă verde - 400 gr
-
Pireu cu fălcuțe de porc 59
falcute de porc gatite lent, sosul de la falcute redus, boabe de mustar, pireu cu mult unt si lapte, compot de prune - 350 gr
-
Pastrama de miel cu mamaliga prajita 75
Pastrama de oaie, mămăliga fiartă în lapte cu unt și burduf, apoi prajita, ciuperci pleurotus in stoc de vita cu patrunjel si usturoi, frunze de sezon. - 350 gr
-
Pizdulice 55
Pizdulice de porc(mușchiul inghinal) la grătar, cartofi proaspeți prăjiți, salsa de verdețuri de sezon cu muștar dijon - 300 gr
Salată
Dulce
🌱 – vegetarian
Alergeni: gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, țelină, muștar, susan, sulfiți, lupin și derivate, moluște.
Vin alb
-
Pelin de Ceptura, Spritz 20
-
Budureasca, Sabrize Fume 110|26
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris
-
Serve, Cuvee Clemence 130
Chardonnay, Feteasca alba
-
Bauer, Ceva nou 130|30
Crâmpoșie Selecționată
-
Jelna, Dealu Negru 130|30
Sauvignon Blanc
-
Alira, Aliman 140|30
Chardonnay OAK
-
Garboiu, Bacanta 150|35
Sarba Barrique
-
DespreVin, Primul 150
Chardonnay, Feteasca alba
-
Davino, Revelatio 250
Sauvignon Blanc, Feteasca alba
Vin roșu
-
Jelna 130|30
Pinot Noir, wild yeast
-
Metamorfosis, Coltul Pietrei 130|30
Syrah
-
DeMatei, Migala 150|35
Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon
-
Garboiu, Bacanta 150|35
Barrique Merlot
-
Vinaltus, Demeter 160|35
Negru de Dragasani, Cabernet Sauvignon
-
Villa Vinea, Rubin Selection 160|35
Feteasca Neagra, Merlot, Zweigelt
-
Avincis 170
Negru de Drăgășani
-
Sarica Niculitel, Epiphanie 200
Fetească Neagră
-
Davino, Domaine Ceptura Rouge 250
Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot
Vin rose
Bule
-
Scavi & Ray 140|30
Valdobbiadene DOCG - prosecco brut
-
Adernats 150|30
Cava Brut Reserva
-
Domeniile Panciu 160|35
Blanc de Noirs
-
Juve & Camps 180|36
Reserva de la Familia - cava brut, nature
-
Carastelec 190|40
Carassia Blanc de Blancs
-
Monte Rossa 250
Prima Cuvee brut - franciacorta
-
Dumenil by Jany Poret 300
Champagne