Dumicati
-
Spreads 60
zacuscă de casă, pateu de vită și porc cu dulceață de mere, fân de praz, gulie murată, salata de vinete cu ardei copt si ceapa crocanta, salată picantă de castraveți - 250 gr
-
Ardei copti cu sos de iaurt 38
iaurt gras, zeama de la ardeii copti, usturoi copt, coaja de lamaie, patrunjel si fulgi de ardei dulci -180 gr 🌱
-
Castraveti murati pane 30
castraveti in saramura in panko si sos de iaurt cu menta- 150 gr🌱
-
Sardelute marinate 38
in ulei picant, salata de verdeturi de sezon, ceapa frecata cu sumac si boia afumata si ardei dulce afumat - 100 gr🌶
-
Ghiveci turcesc 38
vinete, dovlecei, rosii si cartofi, toate legumele astea coapte si rumenite bine, cu niste condimente aprige, nu-i panica, doar niste chimon, coriandru, boia afumata si un strop de fulgi chilli - picant romaneste, cum se zice. se serveste rece - 150 gr🌱 🌶
Ciorbe, borșuri
Sanviș
-
Mâncărușă în pită 45
chiflă brioche, omletă umplută cu burduf și cașcaval, sos dulce picant, ceapă frecată cu sumac și boia afumată, cimbru și ceapă crocantă. Servit cu cartofi proaspeti, prajiti -300 gr 🌱
-
Un fel de Fili 55
chiflă brioche, falcute de porc gatite lent, ceapa, ardei gras si ciuperci la tigaie, mult cascaval de Coltesti, ceapa prajita si sos secret. Servit cu cartofi proaspeti, prajiti - 350 gr
Feluri principale
-
Telemea de oaie si rosii cu gust 45
cu rosii proaspete, fenicul, ceapa și usturoi confiate, ulei de patrunjel, chives, frunze de sezon, fulgi de drojdie si fan de praz - 200 gr🌱
-
Steak de conopida 57
cu piure de conopida si frunze de copnopida, salsa de verdeturi de sezon cu hrean, ceapa crocanta si ulei de patrunel - 350 gr 🌱
-
Fasole cu vinete si ciuperci 48
crema de fasole, vinete si ciuperci coapte, glaze de soia cu leustean si sos de ardei copti - 280 gr🌱
-
Picioci ca pe Valea Izei 53
cartofi prăjiți, sos marinara, cârnați de porc tocați la bardă, două ouă prăjite, castraveți murați, telemea și ceapă verde - 400 gr
-
Pireu cu fălcuțe de porc 65
falcute de porc gatite lent, sosul de la falcute redus, boabe de mustar, pireu cu mult unt si lapte, compot de prune - 350 gr
-
Pizdulice 60
Pizdulice de porc(mușchiul inghinal) la grătar, cartofi proaspeți prăjiți, salsa de verdețuri de sezon cu muștar dijon - 300 gr
Salată
-
Salată de gogoșari 25
în sos de muștar - 150 gr 🌱
-
Salată picantă de castraveți 25
cu ceapa verde, rosie, creveți fermentați, sos soia, sos de peste, otet de orez, susan prajit, pasta gochujang.- 150 gr
-
Salată de frunze verzi 30
dresată cum trebuie cu o vinegretă de oțet balsamic și ceapă călită - 80 gr 🌱
Dulce
🌱 – vegetarian
Alergeni: gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, țelină, muștar, susan, sulfiți, lupin și derivate, moluște.