Dumicati
-
Ia cu paine 23
paine cu maia, calda, cu smantana de Coltesti, ulei de patrunjel si sare de Maldon afumata - 100 gr🌱
-
Spreads 60
zacuscă de casă, pateu de vită și porc cu dulceață de mere, fân de praz, gulie murată, salata de vinete cu ardei copt si ceapa crocanta, salată picantă de castraveți - 250 gr
-
Masline romanesti pane 30
Fudulii de curcan in panko cu sos de gogosari murati - 100 gr
-
Vinete marinate 30
in ulei de masline, zeama de lamaie si mix de condimente - 150 gr🌱
-
Castraveti murati pane 30
castraveti in saramura in panko si sos de iaurt cu menta- 150 gr🌱
Ciorbe, borșuri
Sanviș
-
Mâncărușă în pită 45
chiflă brioche, omletă umplută cu burduf și cașcaval, sos dulce picant, ceapă frecată cu sumac și boia afumată, cimbru și ceapă crocantă. Servit cu cartofi proaspeti, prajiti -300 gr 🌱
-
Fili 55
chiflă brioche, falcute de porc gatite lent, ceapa, ardei gras si ciuperci la tigaie, mult cascaval de Coltesti, ceapa prajita si sos secret. Servit cu cartofi proaspeti, prajiti - 350 gr
-
Pui in brioche 55
Pulpa de pui dezosata, marinada de verdeturi de sezon, in pesmet facut de noi, in paine brioche, sos de maioneza cu tonkatsu, castraveti murati, varza alba tocata si un ardei iute murat - 350 gr
Feluri principale
-
Budinca de malai cu carnati 57
Budinca de malai fiert in lapte cu burduf si unt, tocana de praz cu masline si carnati de porc - 300 gr
-
Steak de conopida 57
cu piure de napi, salsa de verdeturi de sezon cu hrean, ceapa crocanta si ulei de patrunel - 350 gr 🌱
-
Crema de fasole cu varza coapta 50
crema de fasole si ardei copt, varza coapta si apoi arsa, sos de leustean si tarhon, ulei de boia afumata - 300 gr🌱
-
Picioci ca pe Valea Izei 53
cartofi prăjiți, sos marinara, cârnați tocați la bardă, două ouă prăjite, castraveți murați, telemea și ceapă verde - 400 gr
-
Pireu cu fălcuțe de porc 65
falcute de porc gatite lent, sosul de la falcute redus, boabe de mustar, pireu cu mult unt si lapte, compot de prune - 350 gr
-
Pastrama de miel cu mamaliga prajita 80
Pastrama de oaie, mămăliga fiartă în lapte cu unt și burduf, apoi prajita, ciuperci pleurotus in stoc de vita cu patrunjel si usturoi, frunze de sezon. - 350 gr
-
Pizdulice 60
Pizdulice de porc(mușchiul inghinal) la grătar, cartofi proaspeți prăjiți, salsa de verdețuri de sezon cu muștar dijon - 300 gr
Salată
-
Salată de gogoșari 25
în sos de muștar - 150 gr 🌱
-
Salată picantă de castraveți 25
cu ceapa verde, rosie, creveți fermentați, sos soia, sos de peste, otet de orez, susan prajit, pasta gochujang.- 150 gr
-
Salată de frunze verzi 30
dresată cum trebuie cu o vinegretă de oțet balsamic și ceapă călită - 80 gr 🌱
Dulce
🌱 – vegetarian
Alergeni: gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, țelină, muștar, susan, sulfiți, lupin și derivate, moluște.