Ciorbe, borșuri
Sanviș
-
Mâncărușă în pită 32
chiflă brioche, omletă umplută cu burduf și cașcaval, sos dulce picant, ceapă frecată cu sumac și boia afumată, cimbru și ceapă crocantă. Servit cu cartofi prăjiți proaspeți și sos secret -300 gr 🌱
-
Măduvioară de vită 49
chiflă brioche, măduvioară pane, cașcaval topit, dulceață de ardei iute, un ou prăjit și salată picantă de castraveți cu ceapă și ridichi. Servit cu cartofi prăjiți proaspeți - 350 gr
Feluri principale
-
Hrenzale cu telemea veche de oaie 39
turta din cartofi rasi, ou, faina si patrunjel, crema de telemea veche de oaie, rosii si usturoi confiat, miere fermentata - 300 gr 🌱
-
Orzo cu vinete si tilsit 45
orzo fiert în stoc de praz, sos de rosii cu vin rosu, vinete, branza extra maturata tilsit, busuioc si cimbru - 300 gr 🌱
-
Picioci ca pe Valea Izei 45
cartofi prăjiți, sos marinara, cârnați tocați la bardă, două ouă prăjite, castraveți murați, telemea și ceapă verde - 400 g
-
Pireu cu fălcuțe de porc 49
falcute de porc gatite lent, sos brun cu boabe de mustar, piure pufos cu unt si lapte si compot de prune - 350 gr
-
Vrabioară de vită cu mamaligă prajită 65
vrabioară gătită lent, mămăliga fiartă în lapte cu unt și burduf, sos de hribi, ciuperci pleurotus prăjite și mizuna dresată cum trebuie. - 350 gr
-
Mici balls 6
cu sos de muștar și cartofi prăjiți proaspeți; prețul e pe chiftea - decizi câte crezi că poți să mănânci
-
Snitel de porc 59
ceafa de porc marinata peste noapte apoi tavalita prin iaurt gras si fulgi de porumb, boia afumata, maghiran. Servit cu o remoulade de telina - 350 gr
-
Stevie, urzici, spanac 39
mancarica de stevie cu urzici si spanac in sos bechamel cu friganea sarata 🌱
Salată
Dulce
-
Frigănea cu pâine brioche 28
lăsată peste noapte la infuzat, servită cu smântână grasă de la Torockoi, caramel făcut de noi, dulceață din fructe de sezon și fulgi de migdale - 250 gr
-
Clatita banateana 30
clatita umpluta cu branza dulce de vaci, coapta in crema de vanilie, servita cu dulceata de visine - 250 gr
🌱 – vegetarian
Alergeni: gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, țelină, muștar, susan, sulfiți, lupin și derivate, moluște.
Vin alb
Vin roșu
-
Jelna 120/26
Pinot Noir, wild yeast
-
Metamorfosis, Coltul Pietrei 130/30
Syrah
-
DeMatei, Migala 150/32
Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon
-
Nachbil 160
Syrah Reserve
-
Avincis 170/36
Negru de Drăgășani
-
Sarica Niculitel, Epiphanie 200
Fetească Neagră
-
Davino, Domaine Ceptura Rouge 220
Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot
-
Artuke, Rioja 160|34
Tempranillo, Viura
Vin rose
Bule
-
Scavi & Ray 140|28
Valdobbiadene DOCG - prosecco brut
-
Domeniile Panciu 160|34
Blanc de Noirs
-
Carastelec 190|38
Carassia Blanc de Blanc
-
Juve & Camps 180|34
Reserva de la Familia - cava brut, nature
-
Monte Rossa 250
Prima Cuvee brut - franciacorta
-
Valentin 160|34
Cremant de Bugey
-
Dumenil by Jany Poret 300
Champagne
-
Adernats 150|30
Cava, brut