Dumicati
-
Spreads 50
zacuscă de casă, pateu de vită și porc cu dulceață de mere, fân de praz, gulie murată, salata de vinete cu ardei copt si ceapa crocanta, salată picantă de castraveți - 250 gr
-
Masline romanesti pane 20
Fudulii de curcan in panko cu sos de gogosari murati - 100 gr
-
Salata de porodici 39
tomate cu crema de telemea si burduf afumat, tartar de capsuni, otet de visine, ulei de masline romanesc, sare de Maldon si busuioc - 300 gr 🌱
Ciorbe, borșuri
Sanviș
-
Mâncărușă în pită 32
chiflă brioche, omletă umplută cu burduf și cașcaval, sos dulce picant, ceapă frecată cu sumac și boia afumată, cimbru și ceapă crocantă. Servit cu cartofi prăjiți proaspeți și sos secret -300 gr 🌱
-
Falcute-n pita 48
chiflă brioche, chiftea din falcute de porc, salsa de verdeturi de sezon, burduf de oaie si vaca afumat, sos de mere cu mustar boabe. Servit cu cartofi prăjiți proaspeți si sos secret - 350 gr
Feluri principale
-
Chiftele de peste cu iaurt 42
Chiftele din peste cu chimion, turmeric, cardamon si boia afumata, iaurt cu verdeturi, salata de fenicul si morcovi, sos de ardei rosii iuti 300 gr
-
Orzo cu vinete si tilsit 45
orzo, sos de rosii cu vin rosu, vinete, branza extra maturata tilsit, busuioc si cimbru - 300 gr 🌱
-
Steak de conopida 48
cu piure de napi, salsa de verdeturi de sezon cu hrean, ceapa crocanta si ulei de patrunel - 350 gr 🌱
-
Picioci ca pe Valea Izei 45
cartofi prăjiți, sos marinara, cârnați tocați la bardă, două ouă prăjite, castraveți murați, telemea și ceapă verde - 400 gr
-
Pireu cu fălcuțe de porc 59
falcute de porc gatite lent, sos brun cu boabe de mustar, piure pufos cu unt si lapte si compot de prune - 350 gr
-
Rasol de vitel cu mamaligă prajită 65
Rasol de vita cu os gătit lent, mămăliga fiartă în lapte cu unt și burduf, sos de hribi, ciuperci pleurotus prăjite și mizuna dresată cum trebuie. - 350 gr
-
Snitel de porc 59
ceafa de porc marinata peste noapte apoi tavalita prin iaurt gras si fulgi de porumb, boia afumata, maghiran. Servit cu o remoulade de telina - 350 gr
-
Mici balls 6
cu sos de muștar și cartofi prăjiți proaspeți; prețul e pe chiftea - decizi câte crezi că poți să mănânci
-
Micul Paris
Pulpe de pui gatite lent cu ciuperci si morcovi, in sos de vin cu rosii, slanina prajita si cimbru. Pireu de mazare si castraveti murati cu iaurt si marar.
Salată
Dulce
🌱 – vegetarian
Alergeni: gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, țelină, muștar, susan, sulfiți, lupin și derivate, moluște.
Vin alb
Vin roșu
-
Jelna 120|26
Pinot Noir, wild yeast
-
Metamorfosis, Coltul Pietrei 130|30
Syrah
-
DeMatei, Migala 150|32
Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon
-
Nachbil 160
Syrah Reserve
-
Avincis 170|36
Negru de Drăgășani
-
Sarica Niculitel, Epiphanie 200
Fetească Neagră
-
Davino, Domaine Ceptura Rouge 220
Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot
-
Artuke, Rioja 160|34
Tempranillo, Viura
Vin rose
Bule
-
Scavi & Ray 140|28
Valdobbiadene DOCG - prosecco brut
-
Domeniile Panciu 160|34
Blanc de Noirs
-
Carastelec 190|38
Carassia Blanc de Blanc
-
Juve & Camps 180|34
Reserva de la Familia - cava brut, nature
-
Monte Rossa 250
Prima Cuvee brut - franciacorta
-
Dumenil by Jany Poret 300
Champagne
-
Adernats 150|30
Cava, brut